Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h)

Xiaomi
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h)
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h) Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta (20km/h)

Mi Electric Scooter Essential (20km/h)

339,00 €
399,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177714573

Kevytrakenteisella ja tyylikkäällä Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulaudalla taittuvat lyhyet matkat miellyttävästi. Helposti hallittava ja nopeasti käyttöön otettava skuutti on turvallinen käyttää. Sen kehittynyt ohjausjärjestelmä tuntuu luonnolliselta käyttää. Turvallisen ja lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti. Autoista mallinnetut etu- ja takavalot lisäävät turvallisuutta muita liikenteessä sokaisematta. Kätevällä puhelinsovelluksella saa hallittavuutta sähköpotkulaudan toimintoihin. Taitettavan rakenteen ansiosta skuutti kulkee helposti mukana vaikkapa julkisissa kulkuneuvoissa.


 • Tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne
 • Yhdellä latauksella jopa 20 kilometrin ajomatka
 • Huippunopeus jopa 20 kilometriä tunnissa
 • Turvallinen kaksoisjarrujärjestelmä
 • Selkeä LED-näyttö
 • Helppokäyttöinen Mi Home -puhelinsovellus


Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta


Kevytrunkoinen sähköpotkulauta liikkuu helposti

Ilmailustandardin tasoisesta alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt käyttää. Lisäksi materiaali on ruostumatonta. Skuutti kykenee jopa 20 kilometrin tuntivauhtiin, mikä tekee matkaamisesta miellyttävän nopeaa. Tehokas 250 watin harjaton sähkömoottori suoriutuu myös vaivattomasti jopa 10 prosentin nousukulmista.

 

Tehokas akku riittää helposti moniin matkoihin

Tehokas 5100 milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 20 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Virtaa siis riittää helposti pariinkin pidempään matkaan tai useampaan lyhyeen reissuun, eikä akkua tarvitse jatkuvasti olla lataamassa.


Helppo kantaa ja nopea ottaa käyttöön

Pienen kokonsa ja vain 12 kilogramman painoinen sähköpotkulauta on helppo kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa ja on otettavissa käyttöön muutamassa sekunnissa.


Vahvat ja kestävät renkaat tekevät liikkumisesta miellyttävää

Sähköpotkulaudan 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat ovat isot ja kestävät. Vahvistetun keskiön ja jämerien kumipäällysteisten renkaiden ansiosta liikkuminen tuntuu miellyttävältä erilaisilla teillä, kuten epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Vahva rengasmateriaali myös suojaa renkaita hajoamiselta, kuten teräviltä kiviltä.


Turvallista jarrutusta

Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, jonka ansiosta skuuttia on turvallinen käyttää. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Näin skuutti pysähtyy tehokkaasti, mutta turvallisesti. Skuutti osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen laitteen käyttövoimaksi.


Tyylikäs muotoilu on ilo silmälle ja parantaa käyttökokemusta

Sirorakenteinen ja ajattomasti muotoiltu sähköpotkulauta on tyylikäs. Se on myös yksityiskohtia myöten viimeistelty, mikä tekee sen käytöstä mukavaa. Ohjaimen käsiosat ovat pehmeää vaahtomuovia, joten ajo-ote on miellyttävä ja pitävä. Kaasu- ja jarruvivut on muotoiltu helpoiksi ja luonnollisen tuntuisiksi käyttää. Pienestä näytöstä näkee selkeästi skuutin tärkeimmät tiedot, kuten kulkunopeuden ja akun latauksen.


Laadukkaat ajovalot takaavat hyvän näkyvyyden

Skuutin ajovalojen suunnittelussa on otettu mallia nykyaikaisten autojen ajovaloista. Näin on voitu taata selkeä valaistus, joka ei kuitenkaan sokaise vastaan tulevia jalankulkijoita, pyöräilijöitä tai muita liikkujia. Skuutin takavalo on selkeä ja riittävän kirkas erottuakseen liikenteessä.


Helppo ja vaivaton ladata

Sähköpotkulauta on helppo, nopea ja turvallinen ladata tavallisesta pistorasiasta. Tämän ansiosta skuutti on helppo pitää aina ajovalmiina lähes missä tahansa.


Mi App -puhelinsovelluksella lisää hallittavuutta

Sähköpotkulaudan ominaisuuksia on helppo hallita älypuhelimelle ilmaiseksi ladattavalla Mi App -sovelluksella. Sillä voidaan seurata esimerkiksi skuutin virrankulutusta, nopeutta, lämpötilaa ja monia muita tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan lukita skuutti, asettaa sen perävalo päälle ja määritellä jarrutusenergian käyttöönotto. Sovelluksella voidaan myös päivittää skuutin laiteohjelmisto. Yhteys skuutin ja puhelimen välillä muodostetaan langattomalla Bluetooth-tekniikalla. 


Specification
Basic Information 
NameMi Electric Scooter Essential
ModelDDHBC08NEB
Weight12kg
Dimensions (unfolded)1080x430x1140mm
Dimensions (folded)1080x430x490mm
Design 
Motor250W elmotor
LightsFront and Back
ScreenLED with Speed/Battery/KM/Mode
Battery and charging 
Battery capacity5200mAh 187Wh
ChargingPower adapter
Charging time~3,5 hours
Driving 
Max speed20km/h
Range20km*
Braking Distance110mm
Other 
ConnectionAndroid 4.3 or iOS 9.0 and above
Wireless ConnectivityBluetooth 4.1 BLE and above
Max load100kg
Warranty1 year (battery 6 months)
Paketet innehållerMi Electric Scooter Essential,Power adapter, Hexagon wrench, Extended nozzle adapter, Screw, User manual, Important information, Specifications
ManualEnglish

*The battery was tested fully charged, with a 75kg load, at 25 ° C, with no wind on a level road in pedestrian mode at a uniform velocity of 15km / h. Actual results may vary based on differences in temperature, load, wind speed, road conditions and other factors.


Takuu : 12kk (Akku 6kk)Arvostelut 0 arvostelua