Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET

Xiaomi
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta (25km/h) - OUTLET

Mi Electric Scooter PRO2 (25km/h)

Tuotetta rajoitettu erä.
449,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

! Huomioithan, että tuote on joko esittelylaite, asiakaspalautus tai pakkausviallinen.

 • Nämä tuotteet ovat käyttämättömiä, tuotteessa on paketissa kuljetuksessa tullut reikä. 

 • Riippuen tuotteen historiasta, tuote on tarkistettu, mahdollisesti testattu /päivitetty ja todettu myyntikuntoiseksi. 

 • Tuotteessa on mukana kaikki pakkauksessa mukana tulevat tuotteet. 

 • Tuotteella on uuden tuotteen takuu.

 • Hinta sisältää toimituskulut lähipostiin tai noutopisteeseen.Tehokkaalla ja tyylikkäällä Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulaudalla taittuvat keskimittaiset ja vähän pidemmätkin matkat miellyttävästi. Helposti hallittava ja nopeasti käyttöön otettava skuutti on turvallinen käyttää. Sen kehittynyt ohjausjärjestelmä tuntuu luonnolliselta käyttää. Turvallisen ja lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti. Autoista mallinnetut etu- ja takavalot lisäävät turvallisuutta muita liikenteessä sokaisematta. Kätevällä puhelinsovelluksella saa hallittavuutta sähköpotkulaudan toimintoihin. Taitettavan rakenteen ansiosta skuutti kulkee helposti mukana vaikkapa auton takaluukussa


 • Tyylikäs ja minimalistinen muotoilu
 • Yhdellä latauksella jopa 45 kilometrin ajomatka
 • Huippunopeus jopa 25km/h
 • Huipputehokas sähköpotkulauta liikkuu helposti ylämäessäkin
 • Turvallinen kaksoisjarrujärjestelmä
 • Selkeä LED -näyttö
 • Helppokäyttöinen Mi Home App -puhelinsovellus


Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2 -sähköpotkulauta


Huipputehokas sähköpotkulauta liikkuu helposti ylämäessäkin

Ilmailustandardin tasoisesta alumiiniseoksesta valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt käyttää. Lisäksi materiaali on ruostumatonta. Skuutti kykenee jopa 25 kilometrin tuntivauhtiin, mikä tekee matkaamisesta miellyttävän nopeaa. Pidempi astinlauta sopii myös oivallisesti isommille käyttäjille. Huipputehokas 300 watin harjaton sähkömoottori suoriutuu myös vaivattomasti jopa 20 prosentin nousukulmista.


Tehokas akku riittää helposti moniin matkoihin

Tehokkaan 12800 milliampeeritunnin akusto tarjoaa virtaa jopa 45 kilometrin matkalle yhdellä latauksella. Virtaa siis riittää helposti pariinkin pidempään matkaan tai useampaan lyhyeen reissuun, eikä akkua tarvitse jatkuvasti olla lataamassa.


Helppo kantaa

14,2 kilogramman painoinen sähköpotkulauta on helppo nostaa vaikkapa auton tavaratilaan tai kantaa mukanaan esimerkiksi julkisiin kulkuneuvoihin. Ohjaustangon vaivattoman ja nopean taitettavuuden ansiosta skuutti vie kantotilassa vain vähän tilaa ja on näin helposti kannettava. Pienen kokonsa ansiosta sähköpotkulauta on helppo ottaa mukaan jopa toimistolle asti.


Vahvat ja kestävät renkaat tekevät liikkumisesta miellyttävää

Sähköpotkulaudan 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat ovat isot ja kestävät. Vahvistetun keskiön ja jämerien kumipäällysteisten renkaiden ansiosta liikkuminen tuntuu miellyttävältä erilaisilla teillä, kuten epätasaisella kivetyksellä tai hiekkatiellä. Vahva rengasmateriaali myös suojaa renkaita hajoamiselta, kuten teräviltä kiviltä.


Turvallista jarrutusta

Sähköpotkulaudassa on kaksinkertainen jarrutusjärjestelmä, jonka ansiosta skuuttia on turvallinen käyttää. Kummassakin pyörässä on oma lukkiutumaton jarrunsa. Näin skuutti pysähtyy tehokkaasti, mutta turvallisesti. Skuutti osaa myös kerätä osan hidastuskitkasta talteen laitteen käyttövoimaksi.


Tyylikäs muotoilu on ilo silmälle ja parantaa käyttökokemusta

Sirorakenteinen ja ajattomasti muotoiltu sähköpotkulauta on tyylikäs. Se on myös yksityiskohtia myöten viimeistelty, mikä tekee sen käytöstä mukavaa. Ohjaimen käsiosat ovat pehmeää vaahtomuovia, joten ajo-ote on miellyttävä ja pitävä. Kaasu- ja jarruvivut on muotoiltu helpoiksi ja luonnollisen tuntuisiksi käyttää. Pienestä näytöstä näkee selkeästi skuutin tärkeimmät tiedot, kuten kulkunopeuden ja akun latauksen.

Laadukkaat ajovalot takaavat hyvän näkyvyyden

Skuutin ajovalojen suunnittelussa on otettu mallia nykyaikaisten autojen ajovaloista. Näin on voitu taata selkeä valaistus, joka ei kuitenkaan sokaise vastaan tulevia jalankulkijoita, pyöräilijöitä tai muita liikkujia. Skuutin takavalo on selkeä ja riittävän kirkas erottuakseen liikenteessä.


Helppo ja vaivaton ladata

Sähköpotkulauta on helppo, nopea ja turvallinen ladata tavallisesta pistorasiasta. Tämän ansiosta skuutti on helppo pitää aina ajovalmiina lähes missä tahansa.

Mi App -puhelinsovelluksella lisää hallittavuutta

Sähköpotkulaudan ominaisuuksia on helppo hallita älypuhelimelle ilmaiseksi ladattavalla Mi App -sovelluksella. Sillä voidaan seurata esimerkiksi skuutin virrankulutusta, nopeutta, lämpötilaa ja monia muita tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan lukita skuutti, asettaa sen perävalo päälle ja määritellä jarrutusenergian käyttöönotto. Sovelluksella voidaan myös päivittää skuutin laiteohjelmisto. Yhteys skuutin ja puhelimen välillä muodostetaan langattomalla Bluetooth-tekniikalla.


Informatiivinen LED-näyttö

Seuraa nopeuttasi, jäljellä olevaa akkua, etäisyyttä ja ajotilaa selkeästä LED-näytöstä. Sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta voit kytkeä skootterisi helposti älypuhelimesi Mi Home -sovellukseen ja seurata nopeutta ja jäljellä olevaa virtaa / ajomatkaa. Sähköskootteri on yhteensopiva Android 4.3: n ja IOS 9.0: n tai uudempien kanssa.

 


Specification
Weight14.2kg
Dimensions1130x430x1180mm
Dimensions folding1130x430x490mm
ScreenLED with Speed/Battery/KM/Mode
Motor Power300W
Max Speed25 km/h
Climbing angle20%
Braking Distance11.43m
Capacity Battery12800mAh 474Wh
Travel Distance45km*
Compatible withAndroid 4.3 or iOS 9.0 and above
Wireless connectivityBluetooth 4.1 BLE and above

*The battery was tested fully charged, with a 75kg load, at 25 ° C, with no wind on a level road in pedestrian mode at a uniform velocity of 15km / h. Actual results may vary based on differences in temperature, load, wind speed, road conditions and other factors.


Takuu : 12kk (Akku 6kk)Arvostelut 0 arvostelua