Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer -hiustenkuivaaja

Xiaomi
Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer -hiustenkuivaaja
Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer -hiustenkuivaaja Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer -hiustenkuivaaja

Xiaomi Mi Ionic -hiustenkuivaaja

49,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6934177707667

Xiaomi Mi Ionic -hiustenkuivaaja


Xiaomi Mi Ionic -hiustenkuivaaja kuivaa hiukset nopeasti vahingoittamatta niitä. Edistyksellisen tekniikan ansiosta kuivaaja voi havaita lämpötilan muutoksen ilmanottoaukossa ja säätää lämpötilaa päänahan ja hiusten suojaamiseksi.


- Nopea ja tasainen hiusten kuivatus

- NTC -älykäs lämpötilansäädin

- 360 ° magneettinen palovammanesto Tuyere

- Voimakas puhallusKuivaa hiukset ja täydentää kosteutta

Hiusten kuivaamisen lisäksi kuivausrumpu tiivistää ilmassa olevan kosteuden ja sumuttaa sen negatiivisiksi elektrohydraattisiksi ioneiksi, jotka siirtyvät hiuksiin puhalluksen mukana. Tämä täydentää kosteutta, vähentää staattista sähköä ja parantaa kiiltoa.


Älykäs NTC-lämpötilansäädin

Sisäänrakennettu lämpötilansäädin tunnistaa ympäröivän lämpötilan muutoksen ilmanottoaukossa ja säätää lämpötilaa automaattisesti vastaavasti. Tämä vähentää korkeiden lämpötilojen aiheuttamia päänahan epämukavuuksia ja hiusvaurioita. Kuivaaja on varustettu myös toisella suojakerroksella, mukaan lukien ylikuumenemissuoja ja sulakesuoja. Jos lämpötila ylittää turvallisen alueen, nämä komponentit käynnistävät automaattisen virrankatkaisusuojan.


Voimakas mutta hiljainen

Kuuden lavan nopeus on 20000 rpm, ja ne ovat tasapainossa ja virheenkorjauksessa, mikä tarjoaa hiljaisemman ja nautinnollisemman kokemuksen.


Muut toiminnot

Kuivaimen mukana tulee kätevä magneettinen suutin, jonka avulla voit sekä muotoilla hiuksiasi että kuivata hiukset entistä nopeammin. Lisäksi kuivain on käytännöllinen ja painaa vain 0,8 kg, joten sen käyttö on helppoa ja helposti kuljetettava minne ikinä menetkin.Takuu 24kk

Arvostelut 0 arvostelua