Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 -yövalaisin


19,90 €
sis. 24 % ALV

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 -yövalaisin


Tyylikkään valkoinen Mi Motion-Activated Night Light 2 -yövalaisin sopii kaikille pinnoille ja on säädettävissä 360 astetta. Sisäänrakennettu liikeanturi sytyttää valon havaitessaan ihmisen liikkeen. Säädettävä kirkkaus, erittäin alhainen virrankulutus ja langattomuus tekee valaisimesta monikäyttöisen kumppanin yökäyttöön.


- Tyylikästä ja lempeää 360 asteen yövaloa

- Sisäänrakennettu liikeanturi

- Magneettinen ja tarrakiinnitteinen jalusta kaikille pinnoille

- Erittäin alhainen virrankulutus


360 astetta säädettävä valaistus

Puolipallon muotoinen valaisin ja magneettinen pohja mahdollistavat 360 astetta säädettävän hajavalon. Tätä monipuolista valaistusta voi säätää tarpeiden mukaan ja sijoittaa sinne missä valaistusta tarvitaan enemmän.

 

Sisäänrakennettu liikeanturi

Kaksinkertainen valo- ja infrapuna-anturi laajalla 120 asteen havainnoinnilla sytyttää valon havaitessaan ihmisen liikkeen. Kun anturi ei havaitse liikettä 15 sekuntiin, valo sammuu automaattisesti virran säästämiseksi.

 

Magneettista vetovoimaa

Helposti liikuteltavassa innovatiivisessa valaisimessa on magneettista vetovoimaa. Kun valaisin on asetettu vinoon jalustaansa, se pysyy tiukasti paikallaan, mutta sen voi helposti poimia käteen ja liikutella tarvittaessa. Pehmeä valo ohjaa turvallisesti pimeässä ympäristössä ja sopii kämmenelle.

 

Jalustan voi sijoittaa helposti yöpöydälle ja muille pöytätasoille. Jalustan liimapinta kiinnittyy myös tiukasti sänkyjen kulmiin, kylpyhuoneen seiniin, kaapin sisälle tai moniin muihin paikkoihin.

 

Kaksi säädettävää kirkkausasetusta

Mi Motion-Activated Night Light 2 tarjoaa kaksi säädettävää kirkkausasetusta. Pehmeä ja lämmin valaistus on helppo silmille ja sopii yöllä käytettäväksi. Kirkas valaistus sopii puolestaan pimeiden alueiden ja laajemman ympäristön valaisuun. Valon kirkkautta voi säätää kolmen ja 25 lumenin välillä. 

 

Lempeä valo ilman välkkymistä

Yövalaisin valaisee lämpimällä ja lempeällä keltaisella valolla, jonka värilämpötila on 2 800 kelviniä. Valossa ei ole havaittavaa välkkymistä tai haitallista sinistä valoa, joten se ei häiritse edes yöllä.

 

Erittäin alhainen virrankulutus

Langaton rakenne eliminoi johdot ja jättää seinäpistokkeet vapaiksi. Yövalaisin toimii kolmella AA-sormiparistolla ja valaisee jopa 360 päivää ilman lataamista.

 

Minimalistinen muotoilu

Tyylikkään valkoinen Mi Motion-Activated Night Light 2 on kooltaan kompakti ja muotoilultaan minimalistinen. Se on tehty ympäristöystävällisestä ja kestävästä ABS-muovista. Valaisimen kupu on mattapintainen, jonka ansiosta pehmeä valo ei häikäise. Yövalaisimen halkaisija on 80 millimetriä, korkeus on 62 millimetriä ja painoa on 

 


Takuu : 24kk

SKU : MUE4115GL

EAN : 6934177710933 


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MUE4115GL / 23960 / 10151
Tuotenumero: 6934177710933