Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressori

Xiaomi
Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressori
Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressori Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressori Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressori

Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor

59,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero DZN4006GL / 6934177707810

Pienikokoisella ja kannettavalla Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor -ilmakompressorilla tai kansankielellä ilmapumpulla on helppo ja vaivaton täyttää ajoneuvojen pyörät ja monenlaiset urheilupallot. Kompressorin anturi tunnistaa halutun ilmanpaineen ja pysäyttää täytön automaattisesti halutun tason saavutettuaan. Kompressorin digitaalinäytöstä näkee täytön tilan ja led-valaisimella käyttö onnistuu jopa pimeässä. Tehokas akku on myös helppo ladata usb-laturilla.


  • Helppokäyttöinen ja nopea ilmakompressori
  • Yhteensopiva useimpien venttiilimallien kanssa
  • Pysähtyy automaattisesti täytön jälkeen
  • Tehokas 2000 milliampeeritunnin akku
  • Helppo ladata usb-laturilla
  • Selkeä digitaalinäyttö
  • Led-valolla käyttö onnistuu pimeässä


Helppo ja nopea käyttää

Kompakti kompressori on helppo ottaa mukaan pienen kokonsa ansiosta (124 x 71 x 45,3 millimetriä). Käyttö on erittäin helppoa. Laitteen täyttöletku liitetään täyttökohteeseen, jonka jälkeen määritellään haluttu paine ja täyttö alkaa automaattisesti. Auton tai moottoripyörän rengas täyttyy noin kuudessa minuutissa, polkupyörän rengas noin kolmessa minuutissa ja jalkapallo noin minuutissa.

Kattava yhteensopivuus eri venttiilityyppien kanssa

Kompressorin täyttöletku ja sen eri sovitinpäät tarjoavat monipuolisen yhteensopivuuden erilaisten venttiilien kanssa. Tämän ansiosta ilmapumpulla voidaan täyttää erilaisten polkupyörien, moottoripyörien ja autojen renkaat sekä erilaisten pelipallot.

Selkeä digitaalinäyttö

Ilmapumpun kirkas digitaalinäyttö kertoo täytön tilan ja ilmanpaineen. Näytön avulla on helppo valita mitä ja mihin painetasoon kohdetta täytetään.

Tehokas litium-akku jaksaa pitkään

Tehokkaasta 2000 milliampeeritunnin litium-akusta riittää virtaa useaan täyttöön. Esimerkiksi täydellä latauksella virtaa riittää kahdeksan polkupyörän renkaan tai viiden auton renkaan täyttöön. Akku on myös helppo ladata usb-laturilla. Täyteen akku latautuu noin kolmessa tunnissa. Kompressorin mukana tulee mikro-usb-latausjohto.

Jopa 10 baarin paine

Kompressorista riittää reilusti tehoa tuomaan riittävää painetta erilaisiin renkaisiin. Paineistus onnistuu jopa 10,3 baariin (150 psi) saakka. Se riittää jopa ammattilaistason kilpapolkupyörien renkaiden täyttämiseen. Painetta voidaan säätää jopa 0,2 baarin tarkkuudella.

 

Led-valolla käyttö onnistuu myös pimeällä

Kompressorissa on yhdysrakenteinen led-valo, jonka avulla pumpun käyttö onnistuu myös pimeällä. Kompressori on myös turvallinen käyttää eri olosuhteissa ja lämpötiloissa.

 

 
""
Product model:MJCQB01QJ
Storage temperature:- 10° C - 45° C
Product dimensions without pipe:124x71x45.3mm
Air pipe dimensions:180mm, including air nozzle adaptor (without thread)
Charging interface:Micro-USB
Charging pressure range:0.2 ~ 10.3bar / 3 ~ 150psi
Charging parameter:5V 2A
Charging time:Less than 3 hours
Battery capacity:2000mAh (14.8wh)
Sensor accuracy:2psi
Working noise:<80db at a distance of 1m
Working temperature:0 ~ 45° C
Contents of the box:Mi Portable Electric Compressor, Presta valve adaptor, needle valve adaptor, charging cable, user manual
ManualIn English
USB-typeUSB-TYPE A


Takuu : 12kk


Arvostelut 0 arvostelua