Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi -saippuapumppu


29,90 €
sis. 24 % ALV

Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser Kit -saippuapumppu


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Liiketunnistimella ja sähköisellä pumpulla varustettu Mi Automatic Foaming Soap Dispenser Kit on hygieeninen käsisaippuan annostelija. Kun liiketunnistin havaitsee kädet pumpun alla, saippuapumppu annostelee ja vaahdottaa käsienpesuun tarkoitetun saippuan automaattisesti. Tämän ansiosta pesemättömillä käsillä ei tarvitse koskea itse saippuapumppuun tai säiliöön lainkaan. Se osaltaan ehkäisee lian ja bakteerien leviämistä. Motorisoitu saippuapumppu toimii tavallisilla sormiparistoilla. Virtaa riittää yksillä paristoilla perheen käyttöön jopa yhdeksäksi kuukaudeksi. Saippuapumpun mukana toimitetaan pullo antibakteerista nestesaippuaa.


  • Liiketunnistimen ansiosta hygieeninen käyttää
  • Vaahdottaa ja annostelee saippuan automaattisesti
  • Vesitiivis rakenne
  • Tehokas moottori toimii neljällä sormiparistolla
  • Tyylikäs ajaton muotoilu
  • Helppo täyttää täyttöpullolla - 


Helppo ja nopea käyttää

Koko perheen käyttöön sopiva saippuapumppu reagoi välittömästi liiketunnistimen havaitsemiin käsiin. Pumppu annostelee saippuan ulos sekunnin murto-osassa. Nopeus ja helppous tekevät käytöstä miellyttävää. Käyttö on myös hygieenistä, koska pumppua ei tarvitse käsin koskea.


Automaattinen vaahdotus

Saippuapumppu vaahdottaa nestesaippuan automaattisesti, mikä tehostaa saippuan antibakteerista vaikutusta. Saippuan mikrokuplat mahtuvat ihohuokosiin ja näin irrottavat lian ja bakteerit käsienpesun yhteydessä peräti 99,9 prosentin tehokkuudella.


Kosteuttava saippua on hyväksi iholle

Mukana tulevan nestesaippuan pH-arvo on lähellä vartalon luontaista tasoa. Se ehkäisee tehokkaasti ihon ärtymistä. Lisäksi saippuan luonnolliset valmistusaineet kosteuttavat ihoa miellyttävästi, jättäen käsiin silkinpehmeän tunteen. Saippua on miedosti hajustettu kielon, appelsiinin kukinnon ja mandariinin tuoksulla.


Neutraali muotoilu ja tilava saippuasäiliö

Saippuapumpun tyylikkään neutraali muotoilu on ajaton ja rakenteeltaan roiskevesitiivis. Sen 320 millilitran säiliöstä riittää nestesaippuaa jopa 400 käyttökertaan.Säiliö on myös helppo täyttää Mi Simpleway Foaming Hand Soap -täyttöpakkauksella.


Virtapihi moottori helposti vaihdettavilla paristoilla

Sähköinen saippuapumppu saa virtansa neljästä AA-sormiparistosta. Virtaa riittää kahdeksan kerran päivittäisellä käytöllä jopa yhdeksäksi kuukaudeksi.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: MJXSJ03XM / 10199
Tuotenumero: 6934177723179