Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L -kiertoilmakypsennin


99,00 €
sis. 24 % ALV

Xiaomi Mi Smart Air Fryer


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L -kiertoilmakypsennin


  • Älykäs kiertoilmakypsennin eli airfryer

  • Valmistaa herkullista, rapeapintaista ja vähärasvaista ruokaa helposti

  • 40 - 200 asteen lämmöllä voi paistaa, paahtaa, sulattaa ja säilöä

  • 1 500 watin lämmitysteho säästää aikaa

  • 3,5 litran valmistusastia ja paistoritilä

  • Yli 100 fiksua reseptiä helppoon ruoanlaittoon

  • Turvallinen käyttää ja helppo puhdistaa


Xiaomi Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsennin - eli kansankielellä airfryer - on kompakti laite helppoon ruoanvalmistukseen. Tehokkaan ilmankierron avulla voi valmistaa herkullista rapeapintaista ruokaa, jossa on vähemmän rasvaa. Laitteella voi tehdä satoja erilaisia ruokia, koska sen lämpötilaa voi säätää 40 ja 200 asteen välillä. 1 500 watin lämmitysteho lyhentää kypsennysaikaa ja ruoka on nopeammin valmista. Valmistusastian 3,5 litran tilavuus ja kätevä paistoritilä mahdollistavat ruoanlaiton useammallekin hengelle. Puhelinsovellus tarjoaa suoraan yli 100 kätevää ja herkullista reseptiä!


Herkullista, rapeapintaista ja vähärasvaista ruokaa

Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsentimessä ruoan sisällä oleva rasva paistuu perusteellisesti kuuman 360 asteen ilmankierron ansiosta. Sen avulla voi valmistaa herkullista ruokaa, jossa on vähemmän rasvaa. Nopea ilmankierto varmistaa, että ruoka kuumenee tasaisesti ja siihen syntyy rapea pinta sisuksen pysyessä pehmeänä. Kun ruoka on kypsää, ruoasta irronnut rasva näkyy selvästi valmistusastian pohjassa. Näin ruoka on vähärasvaista, mutta silti maukasta aivan kuin se oli paistettu öljyssä.


40 - 200 asteen lämmöllä voi paistaa, sulattaa ja fermentoida

Kiertoilmakypsentimellä voi tehdä satoja erilaisia ruokia, koska sen lämpötilaa voi säätää 40 ja 200 asteen välillä. Kaksinopeuksisen tuulettimen avulla kypsentimellä voi paistamisen ja paahtamisen lisäksi myös sulattaa pakasteita, kuivata hedelmiä ja säilöä vihanneksia.


Hitaalla 1 800 kierroksen ilmankierrolla ja 40 - 80 asteen lämpötilalla voi esimerkiksi kuivattaa hedelmiä tai lihaa neljässä tunnissa ja sulattaa ruokia kymmenessä minuutissa. Puolestaan nopealla 2 600 kierroksen ilmankierrolla ja 80 - 200 asteen kuumuudella voi esimerkiksi paistaa lohkoperunoita 13 minuutissa, grillata kanankoipia 15 minuutissa tai paistaa leivän 18 minuutissa.


1 500 watin lämmitysteho säästää aikaa

Kiertoilmakypsentimen 1 500 watin lämmitysteho mahdollistaa nopean lämpötilan nostamisen ja tasaisemman lämmön valmistusastiassa. Tämä lyhentää kypsennysaikaa ja ruoka on nopeammin valmista nautittavaksi.


Yli 100 fiksua reseptiä helppoon ruoanlaittoon

Kiertoilmakypsentimen puhelinsovellus tarjoaa suoraan yli 100 kätevää reseptiä, joilla aloittelijoiden on helppo valmistaa herkullisia ruokia. Asetuksia ja kypsennystiloja on myös helppo muuttaa, jolloin kotikokit voivat valmistaa ruokaa haluamallaan tavalla. Laitteen voi myös kytkeä päälle tai pois päältä puheohjauksella.


3,5 litran valmistusastia ja paistoritilä

Valmistusastian 3,5 litran tilavuus ja kätevä paistoritilä mahdollistavat ruoanlaiton useammallekin hengelle kahdessa kerroksessa. Kiertoilmakypsentimellä voi grillata kerralla vaikkapa kaksi isoa pihviä tai 12 kanansiipeä.


Jopa 24 tunnin ajastettu ruoanlaitto

Ruoanlaitto on helppoa myös kiireisinä päivinä, sillä kiertoilmakypsentimen voi ajastaa valmistamaan ruokaa sopivana ajankohtana.


Virta katkeaa vetämällä valmistusastia ulos laitteesta

Ruoan kypsymistä voi seurata vetämällä valmistusastia ulos laitteesta. Tällöin myös virta katkeaa laitteesta. Valmistus jatkuu automaattisesti, kun astia työnnetään takaisin laitteeseen.


Visuaalinen OLED-näyttö

Paistolämpötilaa, valmistusaikaa ja monia muita asioita voi seurata laitteen OLED-näytöltä, joka toimii samalla käännettävä toimintokytkimenä.


Kulutusta ja konepesua kestävä pinnoite

Kestävässä ja helposti puhdistettavassa komposiittiastiassa on kaksikerroksinen, tarttumaton PTFE-pinnoite. Astian voi pestä kätevästi myös astianpesukoneessa.


Kompakti laite vie vähän tilaa

Pienikokoinen kiertoilmakypsennin sopii pienempäänkin keittiöön. Sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa perusteellisen ilmankierron ja jäähdytyksen. Nämä pidentävät laitteen käyttöikää ja tekevät siitä turvallisen käyttää.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR4849EU / 30802
Tuotenumero: 6934177728594