Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusranneke


29,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Mi Smart Band 5 -aktiivisuusranneke


Markkinoiden monipuolisimman Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeen avulla voi seurata 11 urheilulajia isolta 1,1 tuuman värinäytöltä jopa kahden viikon ajan kertalatauksella. Ranneke seuraa myös unta, sydämen sykettä ja monia muita asioita 24 tuntia vuorokaudessa. Ranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5 ATM) ja mukana tulevan mustan rannekkeen voi vaihtaa halutessaan viiteen muuhun väriin (erikseen ostettava tarvike). Mi Fit -puhelinsovellus näyttää kerätyt tiedot selkeästi ja PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin.


  • 11 urheilulajin seuranta
  • Entistä suurempi 1.1 " AMOLED värinäyttö
  • Jopa kahden viikon akunkesto yhdellä latauksella
  • Seuraa sykettä ja unta entistä tarkemmin
  • PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa hyvinvointivinkkejä
  • Vesitiivis ja vaihdettava ranneke
  • Android ja iOS yhteensopiva


Huom! Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeen mukana tulee musta ranneke. Rannekkeita on saatavana myös eri väri vaihtoehdoilla, nämä tarvikkeet ovat erikseen ostettavia. 


11 urheilulajin seuranta

Aktiivisuusranneke seuraa yleisesti liikettä ja monia muita asioita. Se tuntee lisäksi 11 urheilulajin erityispiirteet. Näitä lajeja ovat jooga, soutu, naruhyppy, juoksu, pyöräily, uinti ja monet muut. Ranneke seuraa ja analysoi sykettä, vauhtia ja kulutettuja kaloreita, jotta käyttäjä saavuttaa helpommin tavoitteensa.


Entistä suurempi värinäyttö

Aktiivisuusrannekkeen 1,1 tuuman värinäyttö on noin 20 prosenttia aiempaa suurempi. Sen ansiosta näytöltä näkyy kerralla useampi asia ja näyttö on selkeämpi kuin ennen. Myös viestit ja hälytykset ovat nyt paremmin esillä kuin aiemmin.


Jopa kahden viikon akunkesto

Aktiivisuusranneke voi seurata käyttäjänsä toimia jopa kahden viikon ajan kertalatauksella. Virransäästötilassa aktiivisuusranneke voi toimia jopa 20 päivää yhdellä latauksella. Lataaminen on helppoa magneettisella latausjohdolla.


Seuraa sykettä aiempaa tarkemmin

Aktiivisuusranneke osaa seurata unta, sykettä ja monia muita asioita kokonaisvaltaisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Optinen PPG-anturi mittaa sykettä ranteesta tarkasti sekä levossa että liikkeessä. Älykäs sykemittaus huomaa mitä tahansa tavallisesta poikkeavaa ja hälyttää, jos syke on poikkeuksellisen korkea. Seurantatarkkuus on parantunut jopa 50 prosenttia aiemmasta etenkin epäsäännöllisessä liikunnassa.

 

PAI-terveydenseurantajärjestelmä antaa hyvinvointivinkkejä

PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Merkittävän HUNT-terveystutkimuksen mukaan vähintään sadan PAI-pisteen ylläpitäminen on havaittu suojaavan parhaalla mahdollisella tavalla sydän- ja elämäntapasairauksilta.


Seuraa unta ja antaa neuvoja

Unianalyysi on tarkentunut aiemmasta noin 40 prosenttia, minkä ansiosta aktiivirannekkeen käyttäjä saa parempaa tietoa nukkumisestaan. Sovellus antaa lisäksi neuvoja parempaa nukkumista varten.

 


Naisten terveyden seuranta

Aktiivisuusranneke seuraa myös naisten kuukautiskierron ja ovulaation vaiheita. Se tallentaa tietoa, muistuttaa käyttäjäänsä ja antaa hyödyllistä tietoa sitä enemmän, mitä enemmän ranneketta käyttää.


Vesitiivis ja värikäs ranneke

Aktiivisuusranneke on vesitiivis 50 metrin syvyyteen (5 ATM), joten sitä voi käyttää myös uidessa ja muissa kosteissa ympäristöissä. Varsinainen rannekeosa on aina musta, mutta sen voi vaihtaa viiteen muuhun väriin hankkimalla tarvikerannekkeen. Erikseen hankittavien tarvikerannekkeiden värit ovat keltainen, sinivihreä, sininen, mintunvihreä ja oranssi.


Puhelinsovelluksella selkeää tietoa

Mi Fit -puhelinsovellus tallentaa kaikki aktiivisuusrannekkeen seuraamat tiedot ja näyttää ne selkeäst. Tyylikäs graafinen käyttöliittymä järjestelee tiedot loogisesti ja tietoja voi hyödyntää pitkään. 


 

USB-tyyppiUSB-A 
Vedenkestävyys 5ATM (n. 50 m)
Akun kestojopa 14 päivää yhdellä lautauksella
Näyttö
1,1" AMOLED värillinen kosketusnäyttö
Pakkaus siältää
1 x Mi Band 5
1 x Ranneke (musta)
1 x Latauskaapeli
1 x Opas
Kello
Kyllä
EtäisyysmittariKyllä
Gyroskooppi
Kyllä
AskelmittariKyllä
SykemittariKyllä
KalorimittariKyllä
UnianalyysiKyllä
  

Takuu : 24kk

SKU : BHR4215GL


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR4215GL / 10179
Tuotenumero: 6934177720017