Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro -vedenkeitin


57,90 €
sis. 24 % ALV

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro


Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro -vedenkeitin


Xiaomi Mi Smart Kettle Pro on helppokäyttöinen, minimalistisen tyylikkäästi muotoiltu ja turvallinen vedenkeitin. Sen kahvassa on myös selkeä LCD-lämpötilanäyttö. Keitin kiehauttaa 1,5 litran vesimäärän 1 800 watin tehollaan viidessä minuutissa. Mi Home -puhelinsovelluksella ja Bluetooth-yhteydellä voi asettaa keittimen lämpötilan erilaisten tarpeiden mukaan. Vedenkeitin pitää veden lämpötilan vakaana jopa 12 tuntia. Laadukkaat ja älykkäästi suunnitellut sisämateriaalit on helppo puhdistaa ja pitävät veden hyvänä.


- Säädä sovelluksesta haluamasi veden lämpötila ja keitin keittää veden siihen automaattisesti. Esim +85 lämpötila teetäsi varten. Aktivoi   tämä lämmitys toiminto painamalla kahvassa olevaa alempaa nappia. Kätevää ja helppoa.

- Älykäs vedenkeitin langattomalla Bluetooth-yhteydellä

- Kahvassa LCD-lämpötilanäyttö

- 1,5 litran vesimäärä kiehuu vain viidessä minuutissa 1 800 watin teholla

- Täydellisen tarkka veden lämpötila

- Minimalistinen muotoilu sopii kaikkii tiloihin

- Turvallinen käyttää ja helppo puhdistaa

- Säädettävissä Mi Home -puhelinsovelluksella


Täydellisen tarkka veden lämpötila

Musta tee tarvitsee kiehuvaa vettä parhaan aromin ja maun saavuttamiseksi. Vihreä tee valmituu parhaiten 80-90-asteisessa vedessä. Hunajaveden ravinteet voivat kärsiä, jos lämpötila on liian korkea. Mi Smart Kettle -vedenkeittimessä on älykäs lämpötilan säätö. Mi Home -puhelinsovelluksella ja Bluetooth-yhteydellä voi asettaa keittimen lämpötilan erilaisten tarpeiden mukaan. Sen lisäksi, että veden voi lämmittää asetettuun lämpötilaan, veden voi myös kiehauttaa ensin ja sitten pitää sen valitussa lämpötilassa.


Kahvassa näyttö

Vedenkeittimen kahvassa on selkeä LCD-näyttö, josta näkee veden tarkan lämpötilan.


Lämpö säilyy hämärästä aamunkoittoon

Vedenkeitin pitää veden lämpötilan vakaana jopa 12 tuntia. Laboratoriotesteissä ensin kiehautettu 90-asteinen vesi säilyi lämpötilassaan jopa 12 tunnin ajan ja silti energiankulutus oli vain 0,532 kilowattituntia. Laadukas STRIX-termostaatin elinikä on jopa 10 vuotta.

 

Laadukkaat sisämateriaalit pitävät veden hyvänä

Veden kanssa suoraan kosketuksiin joutuvat komponentit, kuten vedenkeittimen sisäpinta, kannen sisäpuoli ja lämpötila-anturi, ovat kaikki valmistettu korkealaatuisesta POSCO GB4806 -standardin mukaisesta ruostumattomasta 304-teräksestä. Se on erittäin turvallista ja sitä käytetään laajalti lääketieteessä ja elintarviketeollisuudessa. Sen etuina ovat ruostesuojaus, kalkinpoisto, hajuttomuus ja helppo puhdistus.


Helppo puhdistaa

Kaatonokka on tehty yksiosaisesta ruostumattomasta teräksestä. Se on yhdistetty venytystekniikalla saumattomasti keittimen sisäpintaan. Vedenkeittimen pohja on sileä eikä siinä ole vaikeasti saavutettavia kohtia, jotka haittaisivat puhdistusta. Erityisen suuren 130 millimetrin kaatonokan ja 80 asteen kannen avautumiskulman avulla keitin on helppo puhdistaa sisältä.


Minimalistisen tyylikäs

Vedenkeittimen minimalistisen tyylikäs ulkokuori on korkealaatuista elintarvikekäyttöön sopivaa valkoista polypropeenia. Se näyttää hyvältä kaikkialla, joten keitin voi olla esillä muuallakin kuin vain keittiössä. Kaatonokan erityinen kaareva rakenne optimoi veden virtauksen estäen veden tippumisen tai roiskumisen.


Vesi kiehuu vain viidessä minuutissa

Keittimen pohjassa oleva 1 800 watin suuritehoinen lämmitysrengas lämmittää 1,5 litran vesimäärän perusteellisesti pohjasta ylöspäin. Lämpötila nousee nopeasti, ja kiehuminen kestää vain viisi minuuttia.


Turvallinen käyttää

Vedenkeittimen patentoitu virtaliittimen muotoilu suojaa sähköiskulta ja on turvallinen koskettaa. Edes vahingossa veden kaataminen virtaliittimeen ei aiheuta sähköiskua. Keitin myös havaitsee jos se on päällä ilman vettä ja katkaisee virran. Kaksikerroksinen runko pysyy viileänä noin 40 asteessa vaikka vesi sisällä olisi kiehuvaa. Kansi avautuu hitaasti 45 asteen kulmaan, joten kiehuva vesi ei roisku. Kannen voi kuitenkin avata 80 asteen kulmaan puhdistusta varten.


Virtajohdon saa piiloon

Ylimääräinen virtajohto voidaan kiertää ja säilyttää vedenkeittimen pohjassa siistin ilmeen takaamiseksi.


Capacity1.5L
Weight1.3kg
Dimensions204*145*235mm
Rated Voltage / Frequency220-240 V /
50-60 Hz
Package contentsKettle *1
• Charging Base *1
• User Manual *1

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: BHR4198GL / 28314
Tuotenumero: 6934177719783