Ostoskori

Ilmaiset postikulut yli 75€ tilauksille* (*Ei koske juoksumattoja eikä VAK toimituksia)

Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C


59,90 €
sis. 24 % ALV

Määrä
Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C on tehokas ja hiljainen tuuletin. Se on kätevä joka kodin viilentäjä, joka sopii erinomaisesti myös älykotiin. Tuulettimen toimintoja, kuten puhallustehoa ja tuuletuksen kulmaa, on helppo säätää älypuhelimen sovelluksella. Tyylikkään ja kevyen tuulettimen jalustan korkeutta voi säätää, joten se on yhtä aikaa lattiatuuletin ja pöytätuuletin.

  • Tehokas ja hiljainen tuuletin
  • Tyylikäs ja kevyt pöydällä tai lattialla
  • Säädettävä puhalluskulma ja puhallusteho
  • Helposti hallittava älypuhelimella tai osana älykotia
  • Ekologinen käytössä

Tehokas ja hiljainen

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C on hiljainen uuden sukupolven tuuletin, jossa on seitsemän siivekettä. Ne takaavat tasaisen puhallustehon ja viilennyksen jopa 16 metrin etäisyyteen. Tuulettimessa on kolme luonnon inspiroimaa tuuletusta, jotka tuovat harmoniaa mihin tahansa tilaan. Tuulettimen käyntiääni on vain 37 - 63 desibeliä ilmavirran voimakkuudesta riippuen.

Tyylikäs ja kevyt

Tuulettimen pelkistetty muotoilu on neutraalin tyylikäs. Väriltään se on puhtaan valkoinen. Kevytrakenteinen Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C painaa vain 3,6 kilogrammaa, joten se on helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Tuulettimen korkeutta voi säätää sopivaksi pöytä- tai lattiakäyttöön (64 - 100 senttimetriä).

Helposti hallittava älypuhelinsovelluksella

Mi Home -älypuhelinsovelluksella voidaan kätevästi säätää tuulettimen toimintoja tarpeen mukaan. Sovelluksella voidaan määrittää esimerkiksi puhallusteho ja puhalluskulma. Älykästä tuuletinta voi ohjata myös äänellä Google Assistantin tai Alexan avulla.

Ekologinen käytössä

Vähävirtaisen moottorin ansiosta Xiaomi Smart Standing Fan 1C on myös yksi markkinoiden vähiten sähköä kuluttavia tuulettimia.

Helppo liittää osaksi älykotia

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C on liitettävissä langattomaan Wi-Fi-verkkoon. Tuuletin on myös yhteensopiva Mi Control Hub- ja Aqara Hub -kotiautomaatiokeskusten kanssa, joten se on helposti liitettävissä osaksi älykotia. Näin tuuletin voi esimerkiksi käynnistyä automaattisesti, kun huoneen lämpötila nousee yli määritellyn raja-arvon.

 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: PYV4007GL / 26880
Tuotenumero: 6934177716836