Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W

Xiaomi
Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W
Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W

Xiaomi Mi Langaton latausalusta 10W

19,90 €
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää


Langattoman Mi Wireless Charging Pad 10W -latauslaitteen avulla voit ladata laitteitasi nopeasti ja turvallisesti jopa 10W: lla. Mi Wireless Charging Pad 10W lataa kaikki älylaitteet, jotka tukevat Qi-protokollaa, kuten Mi 9, Mi Mix 3, iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Samsung S9.

Ulompi materiaali on valmistettu pehmeästä kosketussilikonista, joka lisää kitkaa ja varmistaa puhelimen olevan vakaa latauksen aikana. Latausalustan anturietäisyys on vain 0,4 cm, jonka avulla voit ladata puhelimesi, kun se on siinä.


- Jopa 10 W langaton nopea lataus

- Useita suojatoimintoja turvallisuuden takaamiseksi

- LED-merkkivalo

- Tunnistaa ja suojaa vierailta metalli esineiltä 

Turvallinen lataus
Laturissa on useita turvaominaisuuksia, mukaan lukien lämpötilasuojaus, ylijännitesuoja ja oikosulkusuojaus. Laturi havaitsee myös vieraita metalli esineitä ja suojaa ylikuumenemiselta joko säätämällä lämpötilaa tai katkaisemalla virta.


 

Älykkäät LED-merkkivalot

Laturin älykkäiden LED-merkkivalojen ansiosta voit helposti selvittää, onko laturi päällä, puhelin latautuu oikein vai onko siinä virhe. Tasainen valo tarkoittaa, että puhelimesi latautuu, kun vilkkuva valo on virhevaroitus.


Takuu 12kk

Arvostelut 0 arvostelua